Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
Все вірно сказав товариш ,можна в любому місці яке Вам зручно ,ну буде все залежати ,на скільки перша вода до поверхні ,за звичай бурять до другої но там теж є нюанси ,можуть і до третьої ,і зараз там трішки змінились технології ,можуть мити водою ,можуть бурити ,а можуть битиПредположим, есть частный дом с небольшим участком, модно ли на участке пробурить скважину или далеко не на каждом участке это можно сделать?
Товарищ сказал, что на любом, только глубина скважины может отличаться.
А це треба якось узгоджувати з адміністрацією? Типу якийсь дозвіл?Напрямую я не сталкивался с этим, но наслышан, что бурят в любом месте, только глубина скважины может быть больше, что потянет за собой и стоимость ее бурения. Это же не газ и не нефть, чтобы искать с геологами)
Покищо ,у власному володінні можеш бурити ,чув що хотіли якийсь налог ввести но не знаю ,мовчки пробив скважину і користуйся ))А це треба якось узгоджувати з адміністрацією? Типу якийсь дозвіл?
Тоді норм, а взагалі це дороге задоволення?Покищо ,у власному володінні можеш бурити ,чув що хотіли якийсь налог ввести но не знаю ,мовчки пробив скважину і користуйся ))
Дивлячись яким методом робити скважину ,я знаю 3 ,і яка буде глибина скважини ,коли мені робили то не особо дорого ,там ще є складові завести в хату + труби ,сам насос або станціяТоді норм, а взагалі це дороге задоволення?
Це ж впринципі все можна зробити під ключ?Дивлячись яким методом робити скважину ,я знаю 3 ,і яка буде глибина скважини ,коли мені робили то не особо дорого ,там ще є складові завести в хату + труби ,сам насос або станція
Думаю що є люди які роблять ,я не цікавився бо решту робив сам ,мені зробили тільки скважинуЦе ж впринципі все можна зробити під ключ?
Треба бути пошукати по місцевості)Думаю що є люди які роблять ,я не цікавився бо решту робив сам ,мені зробили тільки скважину