Olha Adler
Участник
- Реакции
- 68
- Баллы
- 31
Друзі, як гадаєте, чи можна придбати повербанк в Аврорі. Дуже сильний непотрібно, таке...телефон зарядити. Чи вони там геть погані?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
Я аврорі не довіряю. Ось собі такий купив, у прикріплених.Друзі, як гадаєте, чи можна придбати повербанк в Аврорі. Дуже сильний непотрібно, таке...телефон зарядити. Чи вони там геть погані?
А по ціні як приблизно ? (Якщо не секрет)Я аврорі не довіряю. Ось собі такий купив, у прикріплених.
UKC. Модель, нажаль, невідома. Типу з сонячною батареєю, але толку від неї немає зовсім)))
Заряджається швидко, тримає заряд непогано.
Я брав за 350 грн.А по ціні як приблизно ? (Якщо не секрет)![]()
ДякуюОсь він. Ну, трохи подорожчав
ÐовеÑбанк â ÐÑпиÑи powerbank на Prom.ua
ÐибеÑÑÑÑ Ð½Ð°Ð´Ñйний повеÑбанк â поÑÑаÑивний акÑмÑлÑÑÐ¾Ñ Ð´Ð»Ñ Ð·Ð°ÑÑдки ÑмаÑÑÑонÑв Ñ Ð³Ð°Ð´Ð¶ÐµÑÑв. ÐÑпÑйÑе УÐРпо вигÑдними ÑÑнами на Prom.ua.prom.ua
Но сяомі ,чи поко бистро заряджаються тільки від оригінальних пристроїв ,халепаОсь він. Ну, трохи подорожчав
ÐовеÑбанк â ÐÑпиÑи powerbank на Prom.ua
ÐибеÑÑÑÑ Ð½Ð°Ð´Ñйний повеÑбанк â поÑÑаÑивний акÑмÑлÑÑÐ¾Ñ Ð´Ð»Ñ Ð·Ð°ÑÑдки ÑмаÑÑÑонÑв Ñ Ð³Ð°Ð´Ð¶ÐµÑÑв. ÐÑпÑйÑе УÐРпо вигÑдними ÑÑнами на Prom.ua.prom.ua