Olha Adler
Участник
- Дописи
- 214
- Реакції
- 68
- Бали
- 31
Друзі, як гадаєте, чи можна придбати повербанк в Аврорі. Дуже сильний непотрібно, таке...телефон зарядити. Чи вони там геть погані?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я аврорі не довіряю. Ось собі такий купив, у прикріплених.Друзі, як гадаєте, чи можна придбати повербанк в Аврорі. Дуже сильний непотрібно, таке...телефон зарядити. Чи вони там геть погані?
А по ціні як приблизно ? (Якщо не секрет)Я аврорі не довіряю. Ось собі такий купив, у прикріплених.
UKC. Модель, нажаль, невідома. Типу з сонячною батареєю, але толку від неї немає зовсім)))
Заряджається швидко, тримає заряд непогано.
Я брав за 350 грн.А по ціні як приблизно ? (Якщо не секрет)![]()
ДякуюОсь він. Ну, трохи подорожчав
ÐовеÑбанк â ÐÑпиÑи надÑйний заÑÑдний пÑиÑÑÑÑй на Prom.ua
ÐибеÑÑÑÑ Ð½Ð°Ð´Ñйний повеÑбанк â поÑÑаÑивний акÑмÑлÑÑÐ¾Ñ Ð´Ð»Ñ Ð·Ð°ÑÑдки ÑмаÑÑÑонÑв Ñ Ð³Ð°Ð´Ð¶ÐµÑÑв. ÐÑпÑйÑе УÐРпо вигÑдними ÑÑнами на Prom.ua.prom.ua
Но сяомі ,чи поко бистро заряджаються тільки від оригінальних пристроїв ,халепаОсь він. Ну, трохи подорожчав
ÐовеÑбанк â ÐÑпиÑи надÑйний заÑÑдний пÑиÑÑÑÑй на Prom.ua
ÐибеÑÑÑÑ Ð½Ð°Ð´Ñйний повеÑбанк â поÑÑаÑивний акÑмÑлÑÑÐ¾Ñ Ð´Ð»Ñ Ð·Ð°ÑÑдки ÑмаÑÑÑонÑв Ñ Ð³Ð°Ð´Ð¶ÐµÑÑв. ÐÑпÑйÑе УÐРпо вигÑдними ÑÑнами на Prom.ua.prom.ua
Форум екологів України та ком'юніті про будівництво та заміське життя, автономне опалення та електроенергію. Наш портал надає вичерпну інформацію для тих, кому цікава зелена енергетика та автономні системи живлення, освітлення, опалення тощо.