Olha Adler
Участник
- Дописи
- 214
- Реакції
- 68
- Бали
- 31
Наразі плануємо змінювати постачальника домашнього інтернету, тож буду рада вашим порадам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Із тих, що є в мене вдома - Домашній Інтернет від Київстар.Наразі плануємо змінювати постачальника домашнього інтернету, тож буду рада вашим порадам![]()
І як він вам? Бо в мене Київстар, але лише на телефоні, то наче не так й погано)Із тих, що є в мене вдома - Домашній Інтернет від Київстар.
Дуже непогано на даний час. Навіть при відключенні світла працює десь близько 1.5-4 годин. Якість норм. До цього була Воля. Був дуже незадоволений.І як він вам? Бо в мене Київстар, але лише на телефоні, то наче не так й погано)
А якщо я на контракті мають ж бути якісь скидони?)Дуже непогано на даний час. Навіть при відключенні світла працює десь близько 1.5-4 годин. Якість норм. До цього була Воля. Був дуже незадоволений.
А щодо тарифу. Він був 100 грн на місяць. 1 травня перейшов на "Все разом" тільки без ТВ. Вартість 330 грн. Але при цьому ще 150 ГБ мобільного інтернету та 600+300 хвилин на всі мобільні та міські номери, а по КС - безлім
Навряд чи. Може, звичайно, невелика знижка і буде, але я особисто всім цим контрактним справам не довіряю.А якщо я на контракті мають ж бути якісь скидони?)
Чому? Я давненько на контракті...Навряд чи. Може, звичайно, невелика знижка і буде, але я особисто всім цим контрактним справам не довіряю.
А що по ціновій політиці?Не знаю... Мені цей інтернет не зайшов і я перейшов на тріолан
Від 100 грн. за місяць. Але там є й вище тарифи, але й швидкість суттєво вища. Тут я точно не скажуА що по ціновій політиці?
Ну впринципі ціна не поганаВід 100 грн. за місяць. Але там є й вище тарифи, але й швидкість суттєво вища. Тут я точно не скажу
Там треба дивитися. Вони мають кілька пакетів. Мені не потрібна велика швидкість, наприклад. Тому можна використовувати дешевийНу впринципі ціна не погана
Мені впринципі теж...аби форум грузився і Сімпсонів дивитисьТам треба дивитися. Вони мають кілька пакетів. Мені не потрібна велика швидкість, наприклад. Тому можна використовувати дешевий
Цілком достатньо найдешевшого тарифуМені впринципі теж...аби форум грузився і Сімпсонів дивитись![]()
Треба буде пошукати їх у своєму містіЦілком достатньо найдешевшого тарифу
Так, треба помінотирити їх тарифиТеж ,Київстар - все разом ,без тв ,доволі норм .,одним платежем поповнюєш і мобільний і домашній - зручно ,терпімо
Форум екологів України та ком'юніті про будівництво та заміське життя, автономне опалення та електроенергію. Наш портал надає вичерпну інформацію для тих, кому цікава зелена енергетика та автономні системи живлення, освітлення, опалення тощо.