Olha Adler
Участник
- Реакции
- 68
- Баллы
- 31
Хто користується подібним, підкажіть, будь-ласка, чи варто поставити? Будинок не дуже великий, чотири кімнати. Зазделегідь дякую!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
Я таких не зустрічав у нас. Гадаю така станція буде дорого коштувати. Щодо того чи варто ставити, я б все ж обрав би сонячні панелі з усім обладнанням. Але штука недешеваХто користується подібним, підкажіть, будь-ласка, чи варто поставити? Будинок не дуже великий, чотири кімнати. Зазделегідь дякую!
Це так, але все ж таки більш розповсюдженна й про неї більше інформації)Я таких не зустрічав у нас. Гадаю така станція буде дорого коштувати. Щодо того чи варто ставити, я б все ж обрав би сонячні панелі з усім обладнанням. Але штука недешева
Ну в принципі можна заморочитись ,але потрібен добрий консультант з електриків ,і робити це все в своєму дворіЦе так, але все ж таки більш розповсюдженна й про неї більше інформації)
Цікаво, це ж треба якось узаконювати?Ну в принципі можна заморочитись ,але потрібен добрий консультант з електриків ,і робити це все в своєму дворі