Olha Adler
Участник
- Дописи
- 214
- Реакції
- 68
- Бали
- 31
Секрети я люблю P.S. ми могилаАле ,є що розповісти ,так скажемо ,розкрити трішки секретів![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Секрети я люблю P.S. ми могилаАле ,є що розповісти ,так скажемо ,розкрити трішки секретів![]()
А я і розповім ,для того щоб Ви правильно обрали плитку і працівників )))Секрети я люблю P.S. ми могила![]()
ЧекаюДалі буде![]()
О ,які ))))
Просто отримаю певне естетичне задоволенняО ,які ))))
Я ,знаю ,а уяви ,яке отримали люди після нашої роботи задоволенняПросто отримаю певне естетичне задоволення![]()
В мене поки власний приватний будинок в проєкті, але я вже знаю до кого звертатися в майбутньому)Я ,знаю ,а уяви ,яке отримали люди після нашої роботи задоволення![]()
Я там зараз не працюю ,я зараз токар ))))В мене поки власний приватний будинок в проєкті, але я вже знаю до кого звертатися в майбутньому)
Все одно, щось придумаємЯ там зараз не працюю ,я зараз токар ))))
Яж не все ще розповів ))))Все одно, щось придумаєм![]()
А так вже цікавішеЯж не все ще розповів ))))
Так !А так вже цікавіше![]()
Нє, ну однако красота)
Форум екологів України та ком'юніті про будівництво та заміське життя, автономне опалення та електроенергію. Наш портал надає вичерпну інформацію для тих, кому цікава зелена енергетика та автономні системи живлення, освітлення, опалення тощо.