Olha Adler
Участник
- Дописи
- 214
- Реакції
- 68
- Бали
- 31
Доброго вечора, скільки останнім часом коштує поклеїти шпалери? Ціна залежить від якості та виду шпалер ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та не чудіть ,їх можна самому приклеїти там не має нічого складного ,а от жидкі обої не робивДоброго вечора, скільки останнім часом коштує поклеїти шпалери? Ціна залежить від якості та виду шпалер ?
Я рукожопТа не чудіть ,їх можна самому приклеїти там не має нічого складного ,а от жидкі обої не робив
Ой ,та ладно ,не святі горшки ліплятьЯ рукожоп![]()
Ти просто не уявляєш мій рівень рукожопстваОй ,та ладно ,не святі горшки ліплять![]()
Ой ,не треба себе не до оцінювати ,хай колись доберемось до тротуарної плитки ,накидаю фото ,я теж думав що рукожоп ,зараз токар ,і з повагою )))Ти просто не уявляєш мій рівень рукожопства![]()
Ну ну, я колись зламала гранітний пам'ятник на кладовищі...Ой ,не треба себе не до оцінювати ,хай колись доберемось до тротуарної плитки ,накидаю фото ,я теж думав що рукожоп ,зараз токар ,і з повагою )))
Форум екологів України та ком'юніті про будівництво та заміське життя, автономне опалення та електроенергію. Наш портал надає вичерпну інформацію для тих, кому цікава зелена енергетика та автономні системи живлення, освітлення, опалення тощо.