Sergio Участник Регистрация 16 Ноя 2022 Сообщения 22 Реакции 1 Баллы 6 17 Апр 2024 #1 Підкажіть, який може бути недорогий, але якісний повербанк? Я на газ не розуміюся. Хочу на Алі замовити.
Підкажіть, який може бути недорогий, але якісний повербанк? Я на газ не розуміюся. Хочу на Алі замовити.
Д Домашник Участник Регистрация 24 Ноя 2022 Сообщения 8 Реакции 0 Баллы 4 19 Апр 2024 #2 В мене самий звичайний. Якийсь китайський. Тримає непогано, заряджає теж. Трохи пізніше сфоткаю, бо не знаю, як він навіть називається))
В мене самий звичайний. Якийсь китайський. Тримає непогано, заряджає теж. Трохи пізніше сфоткаю, бо не знаю, як він навіть називається))
Sergio Участник Регистрация 16 Ноя 2022 Сообщения 22 Реакции 1 Баллы 6 21 Апр 2024 #3 Домашник написал(а): В мене самий звичайний. Якийсь китайський. Тримає непогано, заряджає теж. Трохи пізніше сфоткаю, бо не знаю, як він навіть називається)) Нажмите для раскрытия... І де обіцяні фото?
Домашник написал(а): В мене самий звичайний. Якийсь китайський. Тримає непогано, заряджає теж. Трохи пізніше сфоткаю, бо не знаю, як він навіть називається)) Нажмите для раскрытия... І де обіцяні фото?