Коптильня. Для дому та бізнесу

Користувач

Участник
Реєстрація
21 Кві 2024
Дописи
31
Реакції
1
Бали
11
Доброго дня. Хочу зробити коптильню, але сам, не хочу купувати готову. Так ось, що хочу спитати, може хтось вже таким бізнесом займається, чи ж сенс в цьому? Як сбувати?
 
Доброго дня. Хочу зробити коптильню, але сам, не хочу купувати готову. Так ось, що хочу спитати, може хтось вже таким бізнесом займається, чи ж сенс в цьому? Як сбувати?
Тут для початку треба оприділитись яке копчення хочеш отримувати ,от мені гарячого копчення не подобалось бо воно гірчить ,так займався но тільки для себе та рідні
 
Тут для початку треба оприділитись яке копчення хочеш отримувати ,от мені гарячого копчення не подобалось бо воно гірчить ,так займався но тільки для себе та рідні
В мене свекруха придбала, але знов таки для - себе
 
В мене свекруха придбала, але знов таки для - себе
В мене було все просто ,двухсот літрова бочка з мазуту - випалена ,труба десь метрів 5 ,і духовка .Бочка стояла на погребі зверху а духавка в низу а це діло з'єднувалось трубою ,сам процес копчення десь годин 5-6 ,дерево використовув фруктове ,в більшості вишню ,яблуню .Там головне приготування м'яса - розсіл ,ну сусіди слиною зходили ))))
 
Тут для початку треба оприділитись яке копчення хочеш отримувати ,от мені гарячого копчення не подобалось бо воно гірчить ,так займався но тільки для себе та рідні
І холодне копчення, і гаряче.
 
В мене було все просто ,двухсот літрова бочка з мазуту - випалена ,труба десь метрів 5 ,і духовка .Бочка стояла на погребі зверху а духавка в низу а це діло з'єднувалось трубою ,сам процес копчення десь годин 5-6 ,дерево використовув фруктове ,в більшості вишню ,яблуню .Там головне приготування м'яса - розсіл ,ну сусіди слиною зходили ))))
Поділишся секретом розсолу?)
 
Назад
Угорі