Користувач
Участник
- Дописи
- 31
- Реакції
- 1
- Бали
- 11
Доброго дня. Хочу зробити коптильню, але сам, не хочу купувати готову. Так ось, що хочу спитати, може хтось вже таким бізнесом займається, чи ж сенс в цьому? Як сбувати?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тут для початку треба оприділитись яке копчення хочеш отримувати ,от мені гарячого копчення не подобалось бо воно гірчить ,так займався но тільки для себе та рідніДоброго дня. Хочу зробити коптильню, але сам, не хочу купувати готову. Так ось, що хочу спитати, може хтось вже таким бізнесом займається, чи ж сенс в цьому? Як сбувати?
В мене свекруха придбала, але знов таки для - себеТут для початку треба оприділитись яке копчення хочеш отримувати ,от мені гарячого копчення не подобалось бо воно гірчить ,так займався но тільки для себе та рідні
В мене було все просто ,двухсот літрова бочка з мазуту - випалена ,труба десь метрів 5 ,і духовка .Бочка стояла на погребі зверху а духавка в низу а це діло з'єднувалось трубою ,сам процес копчення десь годин 5-6 ,дерево використовув фруктове ,в більшості вишню ,яблуню .Там головне приготування м'яса - розсіл ,ну сусіди слиною зходили ))))В мене свекруха придбала, але знов таки для - себе
І холодне копчення, і гаряче.Тут для початку треба оприділитись яке копчення хочеш отримувати ,от мені гарячого копчення не подобалось бо воно гірчить ,так займався но тільки для себе та рідні
Поділишся секретом розсолу?)В мене було все просто ,двухсот літрова бочка з мазуту - випалена ,труба десь метрів 5 ,і духовка .Бочка стояла на погребі зверху а духавка в низу а це діло з'єднувалось трубою ,сам процес копчення десь годин 5-6 ,дерево використовув фруктове ,в більшості вишню ,яблуню .Там головне приготування м'яса - розсіл ,ну сусіди слиною зходили ))))
Звісно що так ))Поділишся секретом розсолу?)
Тоді чекаєм)Звісно що так ))
Форум екологів України та ком'юніті про будівництво та заміське життя, автономне опалення та електроенергію. Наш портал надає вичерпну інформацію для тих, кому цікава зелена енергетика та автономні системи живлення, освітлення, опалення тощо.