Olha Adler
Участник
- Реакции
- 68
- Баллы
- 31
Чи були у Вас думки кинути все й переїхати за місто? Чи нормально це чи початок депресухи?
І якщо у вас таке було, що вас спіткало на такі думки?)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
Скажемо так ,із за життєвих перепітій я з села переїхав до міста ,то коли зайшли в хату то квартирних умов не було ,криниця в дворі ,горщок біля городу )))) то з часом зробили все ,першим провели воду ,гарячу ,потім гідро бокс ,горщок ,трішки підшаманив з опаленням ,і такі умови в хаті - то краще чим квартира ,свій двір ,повно зелені , тримали живність ,мені подобалисьЧи були у Вас думки кинути все й переїхати за місто? Чи нормально це чи початок депресухи?І якщо у вас таке було, що вас спіткало на такі думки?)
В мене колега з початку перших бомбежок кинула квартира та переїхала за місто у напів розвалину хатку. За два роки таку цукерочку зробила. Й воду провела, й світло...курочок завела. То я аж задумалась...Скажемо так ,із за життєвих перепітій я з села переїхав до міста ,то коли зайшли в хату то квартирних умов не було ,криниця в дворі ,горщок біля городу )))) то з часом зробили все ,першим провели воду ,гарячу ,потім гідро бокс ,горщок ,трішки підшаманив з опаленням ,і такі умови в хаті - то краще чим квартира ,свій двір ,повно зелені , тримали живність ,мені подобались![]()
Мене місто виснажує ,мені не вистачає простору ,зелені ,роботи на землі ,але зараз не можу змінити ситуаціюВ мене колега з початку перших бомбежок кинула квартира та переїхала за місто у напів розвалину хатку. За два роки таку цукерочку зробила. Й воду провела, й світло...курочок завела. То я аж задумалась...
Просто я дещо зараз розриваюсь, є шанс переїхати норм квартиру чи купити невелику хатку...Мене місто виснажує ,мені не вистачає простору ,зелені ,роботи на землі ,але зараз не можу змінити ситуацію
Ну тут вже вирішувати тільки тобі,особисто я ,як би не був прив'язаний до праці ,то навіть не задумувався - в хатку однозначноПросто я дещо зараз розриваюсь, є шанс переїхати норм квартиру чи купити невелику хатку...
Просто прикол в тому, що зараз життя, сподіваюсь тимчасово, життя завело в малосімейку квартирного типу .... і це ханаНу тут вже вирішувати тільки тобі,особисто я ,як би не був прив'язаний до праці ,то навіть не задумувався - в хатку однозначно
Тоді своє житло у вигляді хатки мабуть кращий варіантПросто прикол в тому, що зараз життя, сподіваюсь тимчасово, життя завело в малосімейку квартирного типу .... і це хана![]()
Ось думаю, може забацати тему на форумі: виживанння в малосемійці: я, кошка й мєсні алкашіПросто прикол в тому, що зараз життя, сподіваюсь тимчасово, життя завело в малосімейку квартирного типу .... і це хана![]()
Отож, але блін робота в містіТоді своє житло у вигляді хатки мабуть кращий варіант
От бачиш ,вже питання відпадає ,бо в селі тієї роб.,не будеОтож, але блін робота в місті
Але ж можна купити хату в місті) все одно хоч так їздити, хоч такОт бачиш ,вже питання відпадає ,бо в селі тієї роб.,не буде
Поцікався цінами на хату в місті ,або околицяхАле ж можна купити хату в місті) все одно хоч так їздити, хоч так
По ідеї, має вистачити. Просто є ще декілька моментів: можлива мобілізація чоловіка чи батькаПоцікався цінами на хату в місті ,або околицях
Вони так нормально вплинуть, бо тоді мені прейдеться переїхать в батьківську квартируПо ідеї, має вистачити. Просто є ще декілька моментів: можлива мобілізація чоловіка чи батька
Житеві трабли ,і гробані обставиниВони так нормально вплинуть, бо тоді мені прейдеться переїхать в батьківську квартиру