Olha Adler
Участник
- Дописи
- 214
- Реакції
- 68
- Бали
- 31
Цікаво, хтось з форумчан колись розглядав як варіант для життя будиночок на колесах? Якщо так, то які ваші роздуми з приводу цього?)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я розглядав схожий варіант. Але не для постійного проживання, а так , щоб десь на пару місяців літом поїхати до лісу і там пожити. Вибирав навіть собі такий будиночок. Але потім порахував, а воно того не вартує. Дуже дорого.Цікаво, хтось з форумчан колись розглядав як варіант для життя будиночок на колесах? Якщо так, то які ваші роздуми з приводу цього?)
Так, але звучить классно. Проте знов ж таки - розходи непомірні. Цікаво, яка зараз цінова політикаЯ розглядав схожий варіант. Але не для постійного проживання, а так , щоб десь на пару місяців літом поїхати до лісу і там пожити. Вибирав навіть собі такий будиночок. Але потім порахував, а воно того не вартує. Дуже дорого.
Чисто для відпочинку ,але там ціни непідьомні ,і побудувати самому на базі якоїсь автівки то взагалі халепаЦікаво, хтось з форумчан колись розглядав як варіант для життя будиночок на колесах? Якщо так, то які ваші роздуми з приводу цього?)
А скільки +-?)Чисто для відпочинку ,але там ціни непідьомні ,і побудувати самому на базі якоїсь автівки то взагалі халепа,а тема цікава ,там варіантів куча
Навіть не цікавився цінами ,і хтозна чи продаються у нас вже готовіА скільки +-?)
Ну так... це більше європейська тема)Навіть не цікавився цінами ,і хтозна чи продаються у нас вже готові
Американці ,Японія ,всі розвинуті країни цим страдають ,у нас хіба можна знайти б/у прицеп і то за скажені грошіНу так... це більше європейська тема)
Чисто кусок поїздуНу ось чисто на поржать ,що знайшов в оголошеннях по своєму місту )))Переглянути вкладення 57Переглянути вкладення 58
Хоча в середині уютно ,там є фото ,і до речі знайшов ,нові теж є в продажі і на базі спрінтів ,вибір є ,але ціни - тільки мріяти )))Чисто кусок поїзду![]()
Вже пізно, я закохалась у варіант за 39 500Хоча в середині уютно ,там є фото ,і до речі знайшов ,нові теж є в продажі і на базі спрінтів ,вибір є ,але ціни - тільки мріяти )))
Так а що, дорого й сердитоВже пізно, я закохалась у варіант за 39 500![]()
А палатка на причепі ))) ну то теж деревне ,а нові зразки є покручеВже пізно, я закохалась у варіант за 39 500![]()
Нє, ну то дуже прогресивний варіантА палатка на причепі ))) ну то теж деревне ,а нові зразки є покруче
Маю на увазі теж палатку на причепі ,як би да ,не нести на плечах , а таку і запорожець потягнеНє, ну то дуже прогресивний варіанта що тобі не сподобалось? Залізти в середину можна?-можна! На колесах? - На колесах! Все по госту!)
Ну так...мій варіант, щоб піти в далекі гориМаю на увазі теж палатку на причепі ,як би да ,не нести на плечах , а таку і запорожець потягне![]()
Форум екологів України та ком'юніті про будівництво та заміське життя, автономне опалення та електроенергію. Наш портал надає вичерпну інформацію для тих, кому цікава зелена енергетика та автономні системи живлення, освітлення, опалення тощо.