А яким інтернетом Ви користуєтеся?

Olha Adler

Участник
Реакции
68
Баллы
31
Наразі плануємо змінювати постачальника домашнього інтернету, тож буду рада вашим порадам😏

І як він вам? Бо в мене Київстар, але лише на телефоні, то наче не так й погано)
Дуже непогано на даний час. Навіть при відключенні світла працює десь близько 1.5-4 годин. Якість норм. До цього була Воля. Був дуже незадоволений.
А щодо тарифу. Він був 100 грн на місяць. 1 травня перейшов на "Все разом" тільки без ТВ. Вартість 330 грн. Але при цьому ще 150 ГБ мобільного інтернету та 600+300 хвилин на всі мобільні та міські номери, а по КС - безлім

Дуже непогано на даний час. Навіть при відключенні світла працює десь близько 1.5-4 годин. Якість норм. До цього була Воля. Був дуже незадоволений.
А щодо тарифу. Він був 100 грн на місяць. 1 травня перейшов на "Все разом" тільки без ТВ. Вартість 330 грн. Але при цьому ще 150 ГБ мобільного інтернету та 600+300 хвилин на всі мобільні та міські номери, а по КС - безлім
А якщо я на контракті мають ж бути якісь скидони?)

Не знаю... Мені цей інтернет не зайшов і я перейшов на тріолан

Ну впринципі ціна не погана
Там треба дивитися. Вони мають кілька пакетів. Мені не потрібна велика швидкість, наприклад. Тому можна використовувати дешевий

Там треба дивитися. Вони мають кілька пакетів. Мені не потрібна велика швидкість, наприклад. Тому можна використовувати дешевий
Мені впринципі теж...аби форум грузився і Сімпсонів дивитись😅

Теж ,Київстар - все разом ,без тв ,доволі норм .,одним платежем поповнюєш і мобільний і домашній - зручно ,терпімо

Назад
Сверху