Olha Adler
Участник
- Реакции
- 68
- Баллы
- 31
Наразі плануємо змінювати постачальника домашнього інтернету, тож буду рада вашим порадам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
Із тих, що є в мене вдома - Домашній Інтернет від Київстар.Наразі плануємо змінювати постачальника домашнього інтернету, тож буду рада вашим порадам![]()
І як він вам? Бо в мене Київстар, але лише на телефоні, то наче не так й погано)Із тих, що є в мене вдома - Домашній Інтернет від Київстар.
Дуже непогано на даний час. Навіть при відключенні світла працює десь близько 1.5-4 годин. Якість норм. До цього була Воля. Був дуже незадоволений.І як він вам? Бо в мене Київстар, але лише на телефоні, то наче не так й погано)
А якщо я на контракті мають ж бути якісь скидони?)Дуже непогано на даний час. Навіть при відключенні світла працює десь близько 1.5-4 годин. Якість норм. До цього була Воля. Був дуже незадоволений.
А щодо тарифу. Він був 100 грн на місяць. 1 травня перейшов на "Все разом" тільки без ТВ. Вартість 330 грн. Але при цьому ще 150 ГБ мобільного інтернету та 600+300 хвилин на всі мобільні та міські номери, а по КС - безлім
Навряд чи. Може, звичайно, невелика знижка і буде, але я особисто всім цим контрактним справам не довіряю.А якщо я на контракті мають ж бути якісь скидони?)
Чому? Я давненько на контракті...Навряд чи. Може, звичайно, невелика знижка і буде, але я особисто всім цим контрактним справам не довіряю.
А що по ціновій політиці?Не знаю... Мені цей інтернет не зайшов і я перейшов на тріолан
Від 100 грн. за місяць. Але там є й вище тарифи, але й швидкість суттєво вища. Тут я точно не скажуА що по ціновій політиці?
Ну впринципі ціна не поганаВід 100 грн. за місяць. Але там є й вище тарифи, але й швидкість суттєво вища. Тут я точно не скажу
Там треба дивитися. Вони мають кілька пакетів. Мені не потрібна велика швидкість, наприклад. Тому можна використовувати дешевийНу впринципі ціна не погана
Мені впринципі теж...аби форум грузився і Сімпсонів дивитисьТам треба дивитися. Вони мають кілька пакетів. Мені не потрібна велика швидкість, наприклад. Тому можна використовувати дешевий
Цілком достатньо найдешевшого тарифуМені впринципі теж...аби форум грузився і Сімпсонів дивитись![]()
Треба буде пошукати їх у своєму містіЦілком достатньо найдешевшого тарифу
Так, треба помінотирити їх тарифиТеж ,Київстар - все разом ,без тв ,доволі норм .,одним платежем поповнюєш і мобільний і домашній - зручно ,терпімо