Olha Adler
Участник
- Реакции
- 68
- Баллы
- 31
Цікаво, хтось з форумчан колись розглядав як варіант для життя будиночок на колесах? Якщо так, то які ваші роздуми з приводу цього?)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
Я розглядав схожий варіант. Але не для постійного проживання, а так , щоб десь на пару місяців літом поїхати до лісу і там пожити. Вибирав навіть собі такий будиночок. Але потім порахував, а воно того не вартує. Дуже дорого.Цікаво, хтось з форумчан колись розглядав як варіант для життя будиночок на колесах? Якщо так, то які ваші роздуми з приводу цього?)
Так, але звучить классно. Проте знов ж таки - розходи непомірні. Цікаво, яка зараз цінова політикаЯ розглядав схожий варіант. Але не для постійного проживання, а так , щоб десь на пару місяців літом поїхати до лісу і там пожити. Вибирав навіть собі такий будиночок. Але потім порахував, а воно того не вартує. Дуже дорого.
Чисто для відпочинку ,але там ціни непідьомні ,і побудувати самому на базі якоїсь автівки то взагалі халепаЦікаво, хтось з форумчан колись розглядав як варіант для життя будиночок на колесах? Якщо так, то які ваші роздуми з приводу цього?)
А скільки +-?)Чисто для відпочинку ,але там ціни непідьомні ,і побудувати самому на базі якоїсь автівки то взагалі халепа,а тема цікава ,там варіантів куча
Навіть не цікавився цінами ,і хтозна чи продаються у нас вже готовіА скільки +-?)
Ну так... це більше європейська тема)Навіть не цікавився цінами ,і хтозна чи продаються у нас вже готові
Американці ,Японія ,всі розвинуті країни цим страдають ,у нас хіба можна знайти б/у прицеп і то за скажені грошіНу так... це більше європейська тема)
Чисто кусок поїздуНу ось чисто на поржать ,що знайшов в оголошеннях по своєму місту )))Посмотреть вложение 57Посмотреть вложение 58
Хоча в середині уютно ,там є фото ,і до речі знайшов ,нові теж є в продажі і на базі спрінтів ,вибір є ,але ціни - тільки мріяти )))Чисто кусок поїзду![]()
Вже пізно, я закохалась у варіант за 39 500Хоча в середині уютно ,там є фото ,і до речі знайшов ,нові теж є в продажі і на базі спрінтів ,вибір є ,але ціни - тільки мріяти )))
Так а що, дорого й сердитоВже пізно, я закохалась у варіант за 39 500![]()
А палатка на причепі ))) ну то теж деревне ,а нові зразки є покручеВже пізно, я закохалась у варіант за 39 500![]()
Нє, ну то дуже прогресивний варіантА палатка на причепі ))) ну то теж деревне ,а нові зразки є покруче
Маю на увазі теж палатку на причепі ,як би да ,не нести на плечах , а таку і запорожець потягнеНє, ну то дуже прогресивний варіанта що тобі не сподобалось? Залізти в середину можна?-можна! На колесах? - На колесах! Все по госту!)
Ну так...мій варіант, щоб піти в далекі гориМаю на увазі теж палатку на причепі ,як би да ,не нести на плечах , а таку і запорожець потягне![]()